14/nov/2018

GOEDE VOORNEMENS ? ACUPUNCTUUR HELPT !

 

Start je goede voornemens nog dít jaar en check bij je verzekering op hoeveel behandelingen je nog recht hebt. Want acupunctuur ondersteunt bijvoorbeeld het stoppen met roken.

In ieder oor krijg je vijf kleine naaldjes. Daarna lig je een half uur ontspannen op de bank, een fijn muziekje op de achtergrond, de ruimte gevuld met etherische olie en een heerlijk verwarmende infraroodlamp straalt je tegemoet. Intussen wordt jouw wilskracht om te stoppen met roken versterkt en de trek in sigaretten verminderd.

Bel of mail voor een afspraak: www.qicentrum.eu


10/nov/2018

Houdt nachtzweet u ook uit uw slaap ?  Is niet nodig, acupunctuur helpt !

Chinees gezien, zijn zweet en bloed hetzelfde. Als je veel zweet, verlies je ‘bloed’ en wordt je lichaam minder goed gevoed. Je wordt er doodmoe van.

Check bij uw verzekering op hoeveel behandelingen u recht heeft en maak een afspraak. Want al na twee keer prikken, merkt u verschil. Of, zoals een cliënte laatst opmerkte, het is zó heerlijk dat ik daar vanaf ben !

Bel of mail voor een afspraak. 


09/nov/2018

WEER UIT DE VOETEN KUNNEN

Een dame in de praktijk had al 15 jaar pijn in de voeten door artrose, wat leidde tot een ‘rigidus falgus’, een stijve en zeer pijnlijke grote teen. Gewoon staan is een probleem, lopen en wandelen met orthopedische schoenen gaat. 
De pijn was zo hevig, dat ze op zoek ging naar hulp en bij mij in de acupunctuurpraktijk kwam. Dan blijkt, dat kleine wonderen toch bestaan… Al na enkele behandelingen was er een enorme verbetering! Op de pijnschaal van 0-10 ging het van 8 naar 2. De grote teen én de overige tenen zijn veel minder pijnlijk en veel beweeglijker.
De artrose zelf gaat door acupunctuur niet weg, maar de stagnatie in de meridianen die pijn veroorzaakt, kan wél opgeheven worden. En het goede nieuws is: er wordt NIET in de zere tenen geprikt !
Volgend jaar hoopt mijn cliënte te kunnen dansen op de bruiloft van haar dochter….

 


06/nov/2018

Héle blijde klanten tijdens mijn open acupunctuur inloop spreekuur. De schouder- en knieklachten van de mensen die kwamen, verminderden aanmerkelijk tijdens de ‘proefpriksessie’. Vooral het ongeloof én de blijdschap op de gezichten werkt zo ontzettend motiverend !!


12/sep/2018

UITNODIGING VOOR OFFICIËLE OPENING
 
Het is het zo ver !
 
Na een fikse verbouwing, een nieuwe dakkapel, andere kleuren, tweedehands meubels en vele uren werk is de nieuwe praktijk klaar. En dat mag gevierd worden 😊.
 
Op zaterdag 15 september staat de deur van 15.00 – 18.00 open om te toosten op de start van een bloeiende praktijk. En het zou hartstikke leuk zijn als jij er ook bent !
 
Onderstaand vind je de ‘officiële’ uitnodiging. En wil je iemand meenemen, is dat uiteraard geen punt.


05/sep/2018

Er groeit een nieuwe ’tak’ aan mijn praktijk! Een ruim 90-jarige dame was gevallen en had al maanden last van haar heup. De pijnstillers maakten haar misselijk en bewegen was een crime. Ze was zeer geïnteresseerd in acupunctuur, omdat ze hoopte dat dat verlichting zou geven. Maar ze kon onmogelijk naar de praktijk komen; een klein rondje door de woonkamer met rollator was al veel gevraagd.
Dus, als de klant niet naar mij kan komen, ga ik naar de klant.
Ik heb mevrouw gewoon zittend in haar eigen stoel kunnen behandelen. Na het zetten van twee naaldjes in haar hand, vroeg ik of ze voorzichtig een rondje wilde lopen. Na het derde (!) rondje verscheen er een hele grote, ongelovige glimlach om haar mond. Na het zesde en laatste naaldje was de pijn al enorm verlicht; klant blij en ik blij! Zo kan het dus ook !!
 

29/aug/2018

Gisteren een goede acu-daad gedaan 😉. Een oudere dame op de fiets raakte namelijk letterlijk tussen de wal. Bij haar poging met de fiets op de pont te komen, verrekte ze haar rug. Jammerend stond ze aan de overkant. Héél voorzichtig hielp haar man haar lopend het pontje op; ze durfde zich amper te bewegen. Ik vond het sneu, dus liep naar ze toe. Ze had heel veel pijn, zei ze, het voelde alsof ze door haar rug was gegaan. Ik vertelde dat ik acupuncturist ben en haar wilde helpen de pijn direct te verlichten. Ze accepteerde dat, want was zo’n 30 kilometer van hun hotel verwijderd en ze durfde niet op de fiets te klimmen. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in de snelle en effectieve manier om pijn met acupunctuur te verlichten. Dus vijf minuten later zat mevrouw met in iedere hand zes naaldjes. En slechts tien minuten later, voelde ze de pijn langzaam wegtrekken. Het was niet weg, maar wel enorm verlicht. Eerst kreeg ik drie dikke zoenen, waarna ik ze uitzwaaide toen ze – fietsend – weer verder gingen.
Mooi vak hoor, acupuncturist !!
 

Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.