Acupunctuur aan huis

5 september 2018 by Ellis Jansen0
Er groeit een nieuwe ’tak’ aan mijn praktijk! Een ruim 90-jarige dame was gevallen en had al maanden last van haar heup. De pijnstillers maakten haar misselijk en bewegen was een crime. Ze was zeer geïnteresseerd in acupunctuur, omdat ze hoopte dat dat verlichting zou geven. Maar ze kon onmogelijk naar de praktijk komen; een klein rondje door de woonkamer met rollator was al veel gevraagd.
Dus, als de klant niet naar mij kan komen, ga ik naar de klant.
Ik heb mevrouw gewoon zittend in haar eigen stoel kunnen behandelen. Na het zetten van twee naaldjes in haar hand, vroeg ik of ze voorzichtig een rondje wilde lopen. Na het derde (!) rondje verscheen er een hele grote, ongelovige glimlach om haar mond. Na het zesde en laatste naaldje was de pijn al enorm verlicht; klant blij en ik blij! Zo kan het dus ook !!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.