Qi Centrum | Praktijk voor Acupunctuur

Ervaringen van cliënten

…. Na twee pittige ziekenhuisopnames binnen drie weken voelde ik dat mijn lichaam hulp nodig had bij het herstellen. Ik wilde dat op een natuurlijke manier en kwam zodoende bij Ellis terecht. Ellis heeft me enorm goed geholpen. Door goed te luisteren, door de acupunctuur en door me – op mijn verzoek – voedingsadviezen te geven. Ook mijn rugklachten zijn door de acupunctuur als sneeuw voor de zon verdwenen. Na een half jaar behandelen kan ik gelukkig zeggen dat ik me weer helemaal de oude voel!….    J. te O.

…. Ik liep al maanden met hevige pijn in mijn been, die ik via de huisarts niet opgelost kreeg. Op aanraden van Ellis heeft zij mij met acupunctuur behandeld en binnen een maand ging het stukken beter met me! Kon ik weer eens een nacht doorslapen!!!     I. v. O.

.…Dank je Ellis voor alles wat je al voor me gedaan hebt.
Het gaat langzaam, maar elk stapje vooruit is zo fijn.
Ben zo blij met je 😊!…    M. te W.

…. Sinds ik een aantal consulten bij Ellis gehad heb over de 5 Elementen Voeding en mijn eetwijze heb aangepast, voel ik mij écht een stuk beter. Geen opgeblazen gevoel en meer energie.     I. te H. 

…. Acupunctuur is zéér aanbevelenswaardig bij pijn in gewrichten. Met slechts enkele naalden is de pijn in mijn schouder verdwenen!    R. te O.

Ga naar pagina Ellis Jansen.

ellis

Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.