Qi Centrum | Praktijk voor Acupunctuur

Ervaringen van cliënten

…. Ik maakte drie jaar geleden kennis met Ellis Jansen. Ik begreep dat zij aan acupunctuur deed. Eigenlijk zat ik op geestelijk gebied al jaren niet zo lekker in mijn vel. Depressies, angsten, dwang, snel emotioneel, slecht slapen. Toen ik twee jaar geleden weer in een diepe depressie kwam, besloot ik bij Ellis in behandeling te gaan. Naast de acupunctuur ben ik ook voor hulp naar de huisarts geweest. Die stelde voor om in therapie te gaan en extra antidepressiva te slikken; dat laatste wilde ik niet en heb ik ook niet gedaan. De wachttijd voor therapie is bijna een jaar geweest. Dus als de nood het hoogst is, is er geen hulp bij het GGZ. Ellis vertelde mij direct al dat zij mij niet in één behandeling beter kon maken. Ook constateerde zij dat ik totaal geen energie meer had. Bloedleegte noemt ze dat geloof ik. Ook was ik totaal uit balans. Te veel yang en te weinig yin. Ellis heeft mij altijd heel serieus genomen. Neemt de tijd om naar mij te luisteren, maar zegt soms ook dat ik mijn mond moet houden, omdat ze tijdens het zetten van de naalden met intenties werkt. Het heeft wel even geduurd voordat de behandeling werkte, want er moest heel wat oud zeer opgeruimd worden. Maar het ging vooruit. Met kleine stapjes. Van een paar uur slapen op slaappillen vorig jaar, slaap ik nu weer een échte slaap, zo’n 5 à 6 uur achter elkaar, zonder medicatie. Mijn energiepeil is echt met 100 procent verbeterd. Wel moet en wil Ik bijna dagelijks meditatie momenten blijven inlassen. Ik weet niet precies hoe acupunctuur werkt, maar voor mij werkt het. Ik heb het idee dat ik steeds meer opschoon. Ik blijf preventief bij haar in behandeling en ben haar heel erg dankbaar. M. v. G.

…. Nog maar 3 keer geweest, maar spierspanning al veel minder en dat na 30 jaar. Heel blij dat ik deze zeer kundige en aardige vrouw als behandelaar heb. Echt een aanrader. T. d. W.

…. Na twee pittige ziekenhuisopnames binnen drie weken voelde ik dat mijn lichaam hulp nodig had bij het herstellen. Ik wilde dat op een natuurlijke manier en kwam zodoende bij Ellis terecht. Ellis heeft me enorm goed geholpen. Door goed te luisteren, door de acupunctuur en door me – op mijn verzoek – voedingsadviezen te geven. Ook mijn rugklachten zijn door de acupunctuur als sneeuw voor de zon verdwenen. Na een half jaar behandelen kan ik gelukkig zeggen dat ik me weer helemaal de oude voel!….    J. te O.

…. Ik liep al maanden met hevige pijn in mijn been, die ik via de huisarts niet opgelost kreeg. Op aanraden van Ellis heeft zij mij met acupunctuur behandeld en binnen een maand ging het stukken beter met me! Kon ik weer eens een nacht doorslapen!!!     I. v. O.

.…Dank je Ellis voor alles wat je al voor me gedaan hebt.
Het gaat langzaam, maar elk stapje vooruit is zo fijn.
Ben zo blij met je 😊!…    M. te W.

…. Sinds ik een aantal consulten bij Ellis gehad heb over de 5 Elementen Voeding en mijn eetwijze heb aangepast, voel ik mij écht een stuk beter. Geen opgeblazen gevoel en meer energie.     I. te H. 

…. Acupunctuur is zéér aanbevelenswaardig bij pijn in gewrichten. Met slechts enkele naalden is de pijn in mijn schouder verdwenen!    R. te O.

Ga naar pagina Ellis Jansen.

ellis

Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.