Goede acu-daad

29 augustus 2018 by Ellis Jansen0
Gisteren een goede acu-daad gedaan 😉. Een oudere dame op de fiets raakte namelijk letterlijk tussen de wal. Bij haar poging met de fiets op de pont te komen, verrekte ze haar rug. Jammerend stond ze aan de overkant. Héél voorzichtig hielp haar man haar lopend het pontje op; ze durfde zich amper te bewegen. Ik vond het sneu, dus liep naar ze toe. Ze had heel veel pijn, zei ze, het voelde alsof ze door haar rug was gegaan. Ik vertelde dat ik acupuncturist ben en haar wilde helpen de pijn direct te verlichten. Ze accepteerde dat, want was zo’n 30 kilometer van hun hotel verwijderd en ze durfde niet op de fiets te klimmen. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in de snelle en effectieve manier om pijn met acupunctuur te verlichten. Dus vijf minuten later zat mevrouw met in iedere hand zes naaldjes. En slechts tien minuten later, voelde ze de pijn langzaam wegtrekken. Het was niet weg, maar wel enorm verlicht. Eerst kreeg ik drie dikke zoenen, waarna ik ze uitzwaaide toen ze – fietsend – weer verder gingen.
Mooi vak hoor, acupuncturist !!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.