Weer uit de voeten kunnen

9 november 2018 by Ellis Jansen0

WEER UIT DE VOETEN KUNNEN

Een dame in de praktijk had al 15 jaar pijn in de voeten door artrose, wat leidde tot een ‘rigidus falgus’, een stijve en zeer pijnlijke grote teen. Gewoon staan is een probleem, lopen en wandelen met orthopedische schoenen gaat. 
De pijn was zo hevig, dat ze op zoek ging naar hulp en bij mij in de acupunctuurpraktijk kwam. Dan blijkt, dat kleine wonderen toch bestaan… Al na enkele behandelingen was er een enorme verbetering! Op de pijnschaal van 0-10 ging het van 8 naar 2. De grote teen én de overige tenen zijn veel minder pijnlijk en veel beweeglijker.
De artrose zelf gaat door acupunctuur niet weg, maar de stagnatie in de meridianen die pijn veroorzaakt, kan wél opgeheven worden. En het goede nieuws is: er wordt NIET in de zere tenen geprikt !
Volgend jaar hoopt mijn cliënte te kunnen dansen op de bruiloft van haar dochter….

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.