Dia-lezing fietstocht China

21 februari 2018 by Ellis Jansen0

Uitnodiging voor dia-lezing China fietsreis

 

In juni 2013 stapten mijn partner Willem en ik op de fiets voor een prachtig avontuur. In bijna twee jaar peddelden wij door 28 landen. Daarvan hebben we krap vier maanden in China gefietst, waar iedere dag weer een nieuwe verrassing voor ons in petto had. Want China is anders, bijzonder, bizar, verrukkelijk, fantastisch en gewoon….apart!

En natuurlijk was het vooral een feest om alle markten te bezoeken, met de prachtigste groenten, alle denkbare soorten fruit en ingrediënten die ik nog nooit gezien, laat staan geproefd had. Ieder restaurantbezoek was een ontdekking en het mooiste om te zien, was dat het koken volgens de 5 Elementen voeding daar écht de normaalste zaak van de wereld is. 

Ons fietsavontuur eindigde in april 2015 in Melbourne, Australië waar we een ‘bakkie koffie’ bij mijn broer en schoonzus zijn gaan drinken.

 

Willem en ik geven een lezing met veel foto’s over deze wereldfietsreis en wij nodigen iedereen van harte uit om achterop te springen en de trip opnieuw met ons te beleven.

 

Datum: zondagmiddag 1 april 2018

Waar: in het Dorpshuis van Oostknollendam, Dorpsstraat 95

Tijd: aanvang 15.00 uur, de zaal is om 14.30 uur open. De lezing duurt ruim twee uur (inclusief pauze) en na afloop is de bar open voor een borrel of een bakkie.

Kosten: € 5,00 per persoon, exclusief consumpties, contant in het Dorpshuis te voldoen

Reserveren: via het contactformulier op mijn website (https://qicentrum.eu/contact/) waarin je vermeldt met hoeveel mensen je komt. Daarna sturen wij je een bevestiging.

Parkeren: langs de Dorpsstraat in Oostknollendam of op het parkeerterrein bij de voetbalclub aan het begin van het dorp. Maar, op de fiets kan natuurlijk ook !!

Delen van deze uitnodiging mag en iedereen is welkom.

 

Graag tot ziens op 1 april !

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright by Qi Centrum, All rights reserved RealSolution.